Verificări și revizii gaze

Verificările tehnice periodice (VTP) sunt obligatorii la fiecare 2 ani și reviziile tehnice periodice (RTP) obligatorii la maxim 10 ani.

Cauți o firmă de verificări gaze în București?

Autorizată ANRE și agreată Distrigaz Sud pentru verificări și revizii ale instalațiilor de gaze naturale, Revi Gasenergy vine în ajutorul dvs. cu servicii complete pentru siguranța dvs. Aceste operațiuni se execută pentru a constata gradul de uzură a instalațiilor de gaze, a aparatelor de consum (aragaz) și a pieselor conexe ce aparțin acesteia. Printr-o verificare detaliată, se poate interveni la timp pentru a executa reparațiile necesare, astfel încat să se evite eventualele accidente ce ar putea apărea din cauza defecțiunilor.

Ne ocupăm de asemenea de proiectarea și execuția instalațiilor de gaze în vederea efectuării de modificări precum suplimentare debit, modificare traseu, mutarea poziției aparatelor ce funcționează cu gaze (aragaz, cuptor, centrală termică etc).

firma gaze bucuresti

De ce este importantă verificarea instalației de gaze

Centralele termice sunt în prezent echipamente moderne, cu plăci electronice sofisticate, cu multe elemente de siguranță, senzori, conectori etc. Operațiunile de întreținere sunt necesare inclusiv pentru modelele de ultimă generație, deoarece buna funcționare a acestora depinde și de reglajele pentru alimentarea cu gaz, aer, parametrii de energie electrică sau ai agentului termic.

Funcţionarea instalaţiei de gaze naturale și a echipamentelor la parametri optimi înseamnă, în primul rând, siguranţa familiei dvs. Realizarea operaţiunilor de verificări şi revizii ale instalaţiilor de gaze naturale și ale centralelor termice reprezintă o măsură preventivă de siguranţă, asigurând protecţia dvs. și a familiei, dar și obligația legală a fiecărui client.

verificări și revizii gaze

pentru asociații de proprietari, persoane fizice și juridice

Autorizată ANRE și agreată Distrigaz Sud Rețele, societatea noastră vă stă la dispoziție pentru verificări și revizii gaze în București și Ilfov.

Montăm contoare fiscale pentru gaze

Pentru aceasta operațiune se instalează o nouă conductă pe casa scării, se amplasează contorul lângă ușa beneficiarului iar facturarea se face direct de către Distrigaz Sud Retele prin încheierea unui contract individual cu acest operator. Astfel, se elimină implicarea asociației și a altor persoane în calculul consumului de gaze. De asemenea, pe acest tip de instalație se poate monta ulterior și o centrală termică de apartament.

Alte servicii oferite:

  • Înlocuirea conductelor de gaze existente
  • Remedierea problemelor la instalațiile de gaze
  • Modificarea poziției, a traseului și a aparatelor de consum
  • Montarea aparatelor ce funcționează cu gaze naturale (centrală termică, aragaz, cuptor etc)
  • Evaluarea starii de funcționalitate a unei instalații de gaze
  • Modificarea instalațiilor de gaze existente prin suplimentarea debitului (necesară atunci când se adaugă noi aparate care consumă gaze)

✅ Obtinem toate avizele necesare unei instalări de gaze.

✅ Proiectăm orice tip de instalație pentru utilizarea gazelor naturale.
tevi gaze naturale

Când se verifică instalația de gaze naturale?

Instalația de gaze (țevile, aparatele de consum și piesele conexe) se verifică periodic la 2 ani de către o firmă autorizată de către Autoritatea Națională de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE). Dvs. alegeți firma cu care doriți să efectuați verificarea. Lista firmelor autorizate o găsiți pe portalul ANRE.

Când și cine verifică centrala termică?

Verificarea tehnică a centralei termice (VTP) trebuie efectuată la intervale de maximum doi ani, tot la solicitarea ta, pentru a stabili gradul de uzură și pentru a depista eventualele defecțiuni. Verificarea se face de către o firmă autorizată de Inspecția de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune și Instalațiilor de Ridicat (ISCIR).

Ce presupune verificarea unei centrale termice?

Verificarea tehnică periodică (VTP) este un serviciu care cuprinde operațiuni de curățare a centralei termice, precum și diverse reglaje, reprezentând o măsură de mentenanță preventivă. O centrală care nu funcționează la parametri optimi are un randament scăzut, producând apă caldă menajeră sub valorile normale dar și agent termic cu un consum mai mare de energie.

Call Now Button