Instalații gaze București – Ilfov

Instalare de gaze la curte sau la bloc?

Revi Gasenergy este o firmă autorizată ANRE din București. Venim în ajutorul dvs. cu soluții complete de proiectare și execuție instalații de gaze la bloc, case, clădiri, hale industriale. Efectuăm intervenții oriunde în București și localitățile adiacente din județul Ilfov. Ne ocupăm de asemenea de proiectarea și executia instalațiilor de gaze în vederea efectuării de modificări precum:

  • suplimentare debit gaze
  • modificare traseu gaze
  • mutarea poziției aparatelor ce funcționează cu gaze (aragaz, cuptor, centrală termică etc).
Montăm contoare fiscale pentru gaze

Pentru aceasta operațiune se instalează o nouă conductă pe casa scării și se amplasează contorul lângă ușa beneficiarului. Facturarea se face direct de către Distrigaz Sud Retele prin încheierea unui contract individual cu acest operator. Astfel, se elimină implicarea asociației și a altor persoane în calculul consumului de gaze. De asemenea, pe acest tip de instalație se poate monta ulterior și o centrală termică de apartament.

instalare de gaze bucuresti

Proiectare, execuție și instalare gaze

pentru asociații de proprietari, persoane fizice și juridice

Autorizată ANRE și agreată Distrigaz Sud Retele, societatea noastră vă stă la dispoziție pentru operațiuni de instalare gaze naturale în București și Ilfov.

Societatea noastră este autorizată pentru efectuarea următoarelor servicii:
  • Înlocuire conducte destinate transportului de gaze
  • Remedierea problemelor apărute la instalațiile de gaze
  • Modificarea poziției, a traseului și a aparatelor de consum (aragaz, plită etc)
  • Montarea aparatelor ce funcționează cu gaze naturale (centrală termică, aragaz, cuptor etc)
  • Evaluarea stării de funcționalitate a unei instalații de gaze
  • Modificarea instalațiilor de gaze existente prin suplimentarea debitului (necesară atunci când se adaugă noi aparate care consumă gaze)

✅ Obținem toate avizele necesare pentru execuția și proiectarea instalației de gaze la bloc sau la curte.

✅ Proiectăm orice tip de instalație pentru gaze.
tevi gaze naturale

Ce servicii oferă Revi Gasenergy?

Principalul serviciu oferit de Revi Gasenergy este asigurarea accesului la rețeaua de distribuție a gazelor naturale prin extinderea conductei (dacă este cazul) și realizarea branșamentului. Alte servicii oferite sunt: punerea în funcțiune a instalației de utilizare a gazelor naturale (PIF) și modificări ale sistemului de distribuție.

Ce trebuie să fac pentru racordarea la gaze naturale?

Pentru a te putea racorda la rețeaua de distribuție a gazelor naturale, este necesar să obții acordul de acces la sistemul de distribuție. Mai multe informații despre cererea tip și alte documente găsești în site-ul nostru.

Pot realiza separarea consumului de gaze dacă locuiesc la bloc?

Pentru realizarea separării din instalația de utilizare comună a gazelor naturale aferentă unui imobil este necesar să completezi și să depui o cerere în vederea obținerii acordului privind accesul la sistemul de distribuție al gazelor naturale. Mai multe detalii găsești în site-ul nostru.

Call Now Button