Separare gaze la bloc

Servicii complete de separare a gazelor la bloc

Pe scurt, separarea gazelor la bloc înseamnă debranșarea de la conducta de gaze a asocieției și racordarea la o altă coloană existentă. Dacă aceasta nu există, se va executa o coloană plecând de la branșamentul scării până în dreptul etajului celui care solicită separarea consumului de gaze.

Ne ocupăm de proiectare, execuție și punere în funcțiune, inclusiv montarea contorului de gaze. Ne ocupăm cu depunerea de documente și avize necesare pentru realizarea separării, astfel încât dvs. să nu pierdeți timp cu drumuri și programări.

separare gaze la bloc de locuinte

Avantajele separării de gaze

Separarea gazelelor la blocuri de locuințe este un proces important pentru siguranța și confortul dvs. Acest proces implică separarea sistemului de gaze al blocului de cel al apartamentelor individuale, astfel încât fiecare apartament să aibă un contor propriu și să poată plăti doar pentru consumul de gaze al său.

Există mai multe avantaje pentru separarea gazelelor la bloc. În primul rând, aceasta oferă o mai mare siguranță în cazul unei scurgeri de gaze, deoarece fiecare apartament poate fi închis separat în caz de necesitate. De asemenea, separarea gazelelor permite fiecărui apartament să aibă un consum individualizat, ceea ce înseamnă că fiecare locuitor plătește doar pentru consumul propriu de gaze, nu pentru consumul întregului bloc.

Te ajutăm cu informații?

Sună și discută cu noi. Îți vom oferi toate detaliile de care ai nevoie.

Procesul de separare a gazelelor la bloc poate fi realizat de către o companie specializată sau de către un instalator autorizat. În general, procesul presupune instalarea de noi contoare de gaze pentru fiecare apartament și reconfigurarea sistemului de gaze al blocului.

Costul separării gazelelor poate varia în funcție de mărimea blocului și de complexitatea sistemului de gaze existent. În general, costul este suportat de locuitorii blocului, fie prin contribuții egale, fie prin contribuții proporționale cu consumul de gaze al fiecărui apartament.

În concluzie, separarea gazelelor la bloc poate oferi mai multă siguranță și confort locuitorilor, precum și o mai mare transparență în ceea ce privește costurile. Este important să se lucreze cu o companie sau un instalator autorizat pentru a asigura o instalare corectă și sigură.

Call Now Button